De Reisfabriek besteedt veel zorg aan het samenstellen van de informatie op deze website. Het kan echter gebeuren dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is. Er kunnen dan ook geen rechten worden ontleend aan de inhoud van deze website. Alle op deze site genoemde prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen, onjuistheden en/of typefouten. Kennelijke fouten en vergissingen binden ons niet, noch zijn wij aansprakelijk voor de schade die hieruit kan voortvloeien. Dergelijke fouten en vergissingen zijn fouten en vergissingen die - vanuit het perspectief van de gemiddelde reiziger - op het eerste gezicht als zodanig herkenbaar zijn of zouden moeten zijn.

De Reisfabriek behoudt zich het recht voor om op de site vermelde tarieven, vertrektijden, vluchtinformatie, brandstoftoeslagen etc. zonder waarschuwing aan te passen. De Reisfabriek is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van (gegevens van) deze website. Tevens kan niet gegarandeerd worden dat de site foutloos, virusloos en ononderbroken functioneert.

Verwijzingen of links naar andere websites of bronnen zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site. De Reisfabriek is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze sites of bronnen. De Reisfabriek aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of bronnen of de gevolgen van het gebruik daarvan.